html5 templates

PVC Vloeren | Strak Design, Slijtvast

Ben je op zoek naar een mooie, onderhoudsvriendelijke kunststof vloer met een natuurlijke uitstraling? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres, in Assen. Wij hebben een enorm ruim assortiment aan hoogwaardige vloeren van polyvinylchloride, oftewel PVC. Je kunt bij ons kiezen uit vele kleuren en patronen, onze prijzen zijn inclusief leggen (tenzij anders overeen gekomen). Alle PVC vloeren hebben een eigen uitstraling en de keuze is enorm. Dus of je nu gaat voor PVC kliklaminaat of PVC tegels, er is altijd wel een pvc vloer die bij je past. Kom langs in onze showroom in Nieuw Roden en laat u adviseren en inspireren. Wist je dat een pvc vloer toch warm aan voelt en zacht loopt?

SD-SERIE WOOD 0.3

De SplasH2O collectie combineert design met zéér goede technische specificaties. De vloeren uit deze lijn zijn in principe waterdicht en hebben uitstekende geluiddempende werking. Deze collectie respecteert het milieu, is absoluut veilig en heeft geen negatieve effecten op mens of natuur. De SplasH2O collectie is verkrijgbaar in 13 verschillende decors

SD-SERIE WOOD 0.55

De SplasH2O collectie combineert design met zéér goede technische specificaties. De vloeren uit deze lijn zijn in principe waterdicht en hebben uitstekende geluiddempende werking. Deze collectie respecteert het milieu, is absoluut veilig en heeft geen negatieve effecten op mens of natuur. De SplasH2O collectie is verkrijgbaar in 16 verschillende decors

SD-SERIE STONE 0.55

De SplasH2O collectie combineert design met zéér goede technische specificaties. De vloeren uit deze lijn zijn in principe waterdicht en hebben uitstekende geluiddempende werking. Deze collectie respecteert het milieu, is absoluut veilig en heeft geen negatieve effecten op mens of natuur. De SplasH2O collectie is verkrijgbaar in 6 verschillende decors

SW-SERIE WOOD 0.3

De SW-serie Wood is de vertrouwde lijn van houtdessins. Strakke, rustige dessins van natuurlijk eiken in 19 verschillende kleuren.
De SW-serie Wood heeft twee keer zoveel patronen en dus minder herhaling in het dessin, wat de vloer als geheel een natuurlijkere uitstraling geeft.

SW-SERIE STONE 0.3

De SW-serie Stone combineert design met zéér goede technische specificaties. De vloeren uit deze lijn hebben uitstekende geluiddempende werking. Deze collectie respecteert het milieu, is absoluut veilig en heeft geen negatieve effecten op mens of natuur. De SW-serie Stone is verkrijgbaar in 5 verschillende decors

SC-SERIE WOOD 0.55

Een uitgekiend systeem zorgt ervoor dat de Endless planken uit de SC-serie slim te combineren zijn. Dit geeft de indruk van een enkele plank lengte van 2,46 m! Een speciale techniek synchroniseert de print met de reliëfdruk, waardoor de SC-serie een levensechte nerf structuur heeft. De combinatie van deze twee revolutionaire technieken geeft meer diepte en realisme aan het hele oppervlak. Dit wordt bijzonder gewaardeerd door ontwerpers en architecten met een innovatieve stijl.

SDWJ-SERIE
WOVEN JAKARTA

Woven Jakarta geïnspireerd door rijstvelden uit het verre Oosten. Jakarta is een evolutie van de Orginal Woven serie en een revolutie in de wereld van vloeren en traprenovatie. Jakarta heeft de levensduur en hygiënische eigenschappen van een PVC maar geeft ook het warme gevoel en uitstraling van tapijt. Jakarta is in feite het beste van twee werelden.
Jakarta is fijner geweven met dunnere vezels en is in tegenstelling tot de Original Woven óók als vloer leverbaar. De 6 adembenemende natuurlijke kleuren. De unieke gemeleerde patronen van de Jakarta zijn naadloos te leggen zonder storende patroonherhalingen, wat zorgt voor een rustige, warme huiselijke sfeer. Bijkomend voordeel van de geweven structuur is de hoge glijweerstand. Dat maakt dit één van de veiligste oplossingen maakt voor uw vloer en/of trap.

Wij hebben ook Laminaat, PVC, Vinyl, Marmoleum en Tapijt ...

Kom daarvoor eens langs in onze showroom in Nieuw Roden.

Mobirise
Adres

Dorpsstraat 10
9311PT Nieuw Roden


Contact

Email: 
info@koops-stoffering.nl

Telefoon:
050 3052018

Openingstijden

Woensdag: 14.00 - 17.00
Donderdag: 10.00 - 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 11.00 – 17.00


Copyright © 2020 Koops Woninginrichting - BeLi2