Wie is Freddy Koops?

Freddy Koops is in 1991 begonnen als stoffeerder. Hij heeft jaren gewerkt voor verschillende gerenommeerde bedrijven, waaronder een van de grootste ketens op het gebied van vloerbedekking. Freddy heeft sinds die tijd veel geleerd en is uitgegroeid tot een vakman op het gebied van stoffering.

Een eigen visie

De grote bedrijven, waar Freddy voor gewerkt heeft, zijn vaak erg commercieel ingesteld. Het draait er al gauw om de omzet wat ten koste gaat van de service. Zo werden er wel eens vloerbedekkingen verkocht die helemaal niet geschikt waren voor de situatie van de klant. Op een gegeven moment kon Freddy niet langer meer werken onder deze visie en creëerde hij een eigen visie. Freddy wil eerlijk en respectvol met zijn klanten om kunnen gaan en het werk moet netjes worden opgeleverd, “desnoods nog maar even doorwerken”.

Koops Woning en Projectstoffering was geboren

Freddy zijn nieuwe visie paste niet in het plaatje van de grote commerciële bedrijven. Er was maar één manier waarop Freddy zijn visie helemaal kon naleven, en dat was om voor zichzelf te beginnen. In februari 2003 is Koops Woningen en Projectstoffering geboren. Freddy heeft als zelfstandigondernemer de mogelijkheid om zelf de klant te adviseren en te helpen om een geschikt product bij de situatie te vinden.

Freddy’s werkwijze

“Waarom zou u naar een winkel moeten komen?”, dacht Freddy. De vloer komt tenslotte bij de u te liggen. Dan is het dus veel logischer dat Freddy bij u langs komt. Op deze manier kan Freddy de situatie veel beter inschatten en kan hij u veel beter adviseren dan wanneer u de situatie moet gaan uitleggen in een winkel. De belangrijkste voordelen van deze werkwijze zijn dat u als klant zeker weet dat de situatie duidelijk is, u daardoor gegarandeerd een geschikte product geleverd krijgt, en dat de prijzen relatief laag gehouden kunnen worden doordat er geen kosten zijn voor een winkelpand. Daarnaast is het bezoekje van Freddy geheel vrijblijvend!

Benieuwd of Freddy iets voor u kan betekenen? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact op!